Utorak, 04/10 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
04/10Kardif Siti vs Blackburn RoversUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
03/10/2022 19:19
Pored mečeva trećeg kola Lige šampiona, u utorak nas očekuju i dueli u engleskom Čempionšipu, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Kardifa i Blekburna. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Kardif

Fudbaleri Kardifa igraju ispod očekivanja u dosadašnjem toku Čempionšipa, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli sa dvanaest osvojenih bodova.
Do sada je tim iz Velsa odigrao jedanaest mečeva u drugom po kvalitetu rangu engleskog fudbala i ostvario tri trijumfa, tri remija i pet poraza.
U prošlom kolu je Kardif remizirao na svom terenu protiv Barnlija, a taj duel je završen bez pobednika, pošto je na kraju bilo 1:1.

Blekburn

Generalni utisak dosadašnjeg toka sezona za ekipu Blekburna je i više nego dobar.
Naime, trenutno se ovaj tim nalazi na sjajnom šestom šestu mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je nekadašnji redovni učesnik Premijer lige odigrao jedan dobar meč na svom terenu protiv Milvola u kom je šestoplasirana ekipa na tabeli slavila sa 2:1, a sada im predstoji težak meč na gostovanju kod Kardifa.

Naš predlog

Ako se malo osvrnemo na tradiciju, kada se mečevi između ova dva tima igraju na stadionu Kardifa, skoro uvek pada dosta golova, a mišljenja smo da nema nikakvog razloga da tako ne bude i u utorak uveče, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.