Petak, 07/10 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
07/10Jan Regenzburg vs Grojter FirtDupla šansatip: 1X
9 / 10 Ulog
05/10/2022 14:22
Prošlogodišnji bundesligaš odlazi na gostovanje u Regenzburg nadajući se prvoj gostujućoj pobedi u sezoni. Meč nemačke Cvajte igra se u petak u 18.30.
Jan Regenzburg

Sigurno je da u Regenzburgu ne mogu biti zadovoljni dosadašnjim učinkom u prvenstvu i trenutnim 11. mestom na tabeli. Ipak, kada se u obzir uzme koliko su golova dali, broj bodova je sasvim dobar. Naime ovaj tim je dao samo sedam pogodaka na dosadašnjih 10 utakmica, a uspeo je da osvoji 11 bodova. Za broj bodova zaslužan je učinak na domaćem terenu gde su na pet mečeva osvojili osam bodova. Zanimljivo je da na četiri od tih pet utakmica nisu primili ni gol, ali su zato na jednoj primili čak 6. Bilo je to u onom neverovatnom porazu od Karlsruea od 6:0. U prošlom kolu doživeli su minimalan poraz u Magdeburgu čime su poništili sjajnu pobedu nad Sent Paulijem kolo ranije.

Grojter Firt

Bavarski tim se nije proslaio u eliti i posle samo jedne sezone vratio se u Cvajtu. Za takav ishod najzaslužniji je očajan start u Bundesligi što nisu uspeli da isprave u nastavku sezone koju su odigrali mnogo bolje. Šta je tu je, ponovo su među drugoligašima, pa sada ćekaju novu šansu za ulazak u društvo najboljih. To se, sva je prilika, neće dogoditi ove sezone sudeći po početku prvenstva. Nakon trećine takmičenja Grojter je tek na 10. mestu, a od vodećeg Hamburgera imaju čak 13 bodova manje. Tim iz Firta je mnogo uspešniji kada igra na svom terenu nego kada gostuje, pa je sa strane doneo samo jedan bod sa četiri utakmice. Ostalih deset osvojio je u Firtu.

Predlog

Obe ekipe sakupile su isti broj bodova u dosadašnjem delu prvenstva. Njihove ambicije bile su različite na početku sezone, ali nam se čini da su sada identične, a to je što ranije izboren opstanak i miran finiš Cvajte. Sudeći po igrama na domaćem terenu Regenzburg ne bi trebalo da izgubi od Grojtera, koji još ne zna za trijumf na strani, pa predlažemo duplu šansu na domaćina. Za 1x u kladionici CircusBet koeficijent iznosi 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.