Četvrtak, 06/10 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
06/10Viljareal vs Austrija BečUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
05/10/2022 20:03
U četvrtak je na programu pregršt veoma interesantnih mečeva u okviru trećeg kola Lige konferencija, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Viljareala i Austrije iz Beča. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Viljareal

Fudbaleri Viljareala su nažalost prošle sezone morali da se zadovovolje samo sa plasmanom u Ligu konferencija, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih šest osvojenih bodova.
U prvom kolu je popularna "žuta podmornica" u jednom sjajnom meču na svom "El Madrigalu" slavila protiv poljskog Leha, na jednom duelu na kom smo videli čak sedam golova pošto je na kraju bilo 4:3.
U prošlom kolu su izabranici Unai Emerija slavili i na gostovanju kod Ber Ševe, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Austrija Beč

Na prvi pogled, deluje da će se Austrija iz Beča ravnopravno boriti za drugu poziciju na tabeli koja donosi plasman u nokaut fazu, što svakako i jeste primarni cilj austrijskog tima.
Do sada je tim iz Beča odigrao dva meča u trećem po kvalitetu i osvojio samo jedan bod.
Naime, u prvom kolu je ovaj tim samo remizirao na domaćem terenu protiv Ber Ševe kada nije bilo golova, da bi u drugom kolu Austrija doživela težak poraz na gostovanju kod Leha, kada je bilo više nego ubedljivih 4:1.

Naš predlog

Svakako da je Viljareal apsolutni favorit na ovom duelu, a kako tim iz Beča nema šta da izgubi na ovom susretu, mišljenja smo da nas očekuje pregršt golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.