Nedelja, 09/10 - Fudbal, Italija, Serija A
09/10Udineze vs AtalantaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
06/10/2022 12:42
Dule u Udinama je derbi kola u italijanskoj Seriji A. Sastaju se trećeplasirani i drugoplasirani tim lige. Meč na Dačija areni igra se u nedelju u 15 časova.
Udineze

\'\'Crno-beli\'\' su beu svake sumnje najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka sezone. Počeli su porazom od šampiona Milana na strani i remijem sa Salernitanom na svom terenu pa su ih mnogi već tada svrstali u timove koji će se boriti za opstanak. Međutim, \'\'Zebre\'\' se nisu složile s tom ocenom i u narednih šest kola zabeležile su isto toliko pobeda. U tih šest utakmica, pored ostalih, pred njima su pali i Roma i Inter. Više niko ne shvata olako ekipu koju sa klupe predvodi trener Andrea Sotil, ali i pored toga oni nastavljaju s pobedama. U ponedeljak su slavili u Veroni i to posle minusa na poluvremenu, na kraju je bilo 2:1 za Udineze. Najbolji strelac tima je Beto sa 5 postignutih golova.

Atalanta

Ne izgleda tim iz Bergama kao nekada, ne igraju onako lepršavo sa mnogo datih golova, ali osvajaju bodove, a to je najbitnije, posebno posle prošle veoma slabe sezone. Uprava je verovala u trenera Gasperinija i on gradi novu Atalantu, mnogo čvršću od one koja je igrala tri godine uzastpno u Ligi šampiona. \'\'Boginja\'\' je na deobi prvog mesta sa ekipom Napolija, oba tima sakupila su po 20 bodova, a još su bez poraza. Uz šest pobeda imaju i dva remija, protivMilana i Krenonezea, oba na u svom Bergamu. Igraju odlično na strani, pobedili su na sva četiri gostovanja, kod Sampdorije, Verone, Monce i Rome, a najzanimljiviji je podatak da nisu primili nijedan gol na strani.

Predlog

Očekuje nas odličan meč, ali ne očekujemo veliki broj golova. Udineze igra dlično na svom terenu, ali je Atalanta maksimalna na strani. Moguće je da prsudi samo jedan pogodak, a ko će ga postići veliko je pitanje. Naš predlog je igra na mali broj pogodaka, sigurno je da se neće ponoviti prošla sezona kada je Atalanta u Udinama slavila sa 6:2. Predlog je 0-2 gola sa koeficijentom 2.00 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.