Petak, 07/10 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
07/10Jagiellonia Białystok vs Wisła PłockDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
06/10/2022 16:49
U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Jagelonije i Ploka. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Jagelonija

Fudbaleri Jagelonije nisu na najbolji mogući način započeli ovogodišnje izdanje poljske Ekstraklase, međutim, kako vreme prolazi tako i ovaj tim polako ali sigurno podiže svoju formu.
To nam najbolje pokazuje podatak da ova simpatična ekipa na pet poslednjih susreta nije doživela poraz, pa sae u ovom trenutku ovaj tim nalazi na sedmom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na trećeplasirani Plok, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Korone, kada je bilo 4:1.

Plok

Mora se priznati da je malo ko očekivao da će Visla iz Ploka pružati ovako dobre partije u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga poljskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se Visla mimo svih očekivanja nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Pogon.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim se baš i nije proslavio pošto je ekipa iz Ploka u tom periodu ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Ipak u prošlom kolu je savladana ekipa Pjasta, rezultatom 1:0.

Naš predlog

Jagelonija igra sjajno u poslednje vreme, dok Plok juri pobedu na strani posle baš dosta vremena, pa je utisak da bi ovde vrlo lako i jedna i druga ekipa mogle da postignu makar po jedan pogodak zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.