Petak, 07/10 - Fudbal, Francuska, Liga 1
07/10Lion vs Tuluz1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
06/10/2022 16:55
Utisak je da u petak odavno nije bila ovako interesantna ponuda za klađenje kao što to slučaj ovog puta, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Liona i Tuluza. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Lion

Fudbaleri Liona su na jedan sjajan način započeli ovaj šampionat, međutim, kada su svi očekivali da ovaj tim napadne poziciju koja sledeće sezone donosi plasman u neko od evropskih takmičenja, ova ekipa je vezala nekoliko katastrofalnih partija.
Naime, na četiri poslednja susreta tim sa Žerlana je doživeo isto toliko poraza, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Lansa, kada je bilo 1:0, a mora se priznati da je to bila jedna od najlošijih utakmica nekadašnjeg polufinaliste Lige šampiona u poslednjih nekoliko godina.

Tuluz

Prošle sezone je Tuluz pružao fantastične partije i potpuno zasluženo došao do mesta koje vodi u Ligu 1, gde ovom timu realno i jeste mesto.
Nakon devet odigranih mečeva Tuluz se nalazi na dvanaestom mestu na tabeli sa jedanaest osvojenih bodova, a do sada je ovaj tim ostvario tri trijumfa, dva remija i četiri poraza.
U prošlom kolu je dvanaestoplasirani tim na tabeli odigrao jedan sjajan meč na svom terenu protiv favorizovanog Monpeljea, i ostvario treći trijumf u sezoni, a na tom meču smo videli čak šest golova pošto je na kraju bilo 4:2.

Naš predlog

Nakon četiri vezana poraza u šampionatu, mišljenja smo da bi bilo zaista previše kada tim sa Žerlana ne bi slavio ni na ovom susretu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.