Subota, 08/10 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
08/10Benfika vs Rio AveUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
07/10/2022 22:17
U subotu je fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Benfike i Rio Avea. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Benfika

Do sada je tim iz Lisabona odigrao osam mečeva u Primeiri i ostvario sedam trijumfa, uz samo jedan remi, i to baš u prošlom kolu kada je Benfika na gostovanju kod Gimaraiša, odigrala meč bez golova.
Što se tiče Lige šampiona “Orlovi” blistaju i u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, pošto se nakon dva odigrana kola izabranici Rodžera Šmita nalaze na deobi prvog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i PSŽ, sa kojim je ova ekipa remizirala u prošlom kolu na svom terenu kada je bilo 1:1.

Rio Ave

Što se tiče Rio Avea, ovaj tim igra promenljivo na startu prvenstva, pa se trenutno ova ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji, što i nije tako loše.
Do sada je jedanaestoplasirani tim na tabeli odigrao osam mečeva u Primeiri i ostvario dva trijumfa, tri remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je Rio Ave odigrao jedan sjajan meč i slavio na svom terenu gde inače ovaj tim igra jako dobro protiv Santa Klare, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Benfika je veliki favorit na ovom duelu, koji bi po našem mišljenju morao da nam donese i dosta golova pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.