Subota, 08/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
08/10Njukasl Junajted vs Brentford1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/10/2022 22:39
U subotu nas očekuje nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva, a jedan od njih se igra na \"Sent Džejms Parku\" gde će fudbaleri Njukasla ugostiti Brentford. Susret između ova dva tima je zakazan za 16 časova.
Njukasl

Od kako je Njukasl dobio bogate vlasnike, ovaj klub je naglo promenio svoje ambicije, pa tako od tima koji se zadovoljavao opstankom u ligi, sada imamo ekipu koja želi da napadne neku od pozicija koja sledeće sezone vodi u evropska takmičenja.
U ovom trenutku se popularne "svrake" nalaze na sedmom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Brajton, a poznato je da ta četvrta pozicija donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Fulama, a taj duel je završen rezultatom 1:4.

Brentford

Sigurno je da svi navijači Brentforda imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada su partije njihove omiljene ekipe u pitanju.
Naime, trenutno se ovaj tim nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji, i trenutno ova ekipa ima četiri boda viška u odnosu na najugroženije ekipe, a svakako da će i ovog puta primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je Brentford odigrao solidan meč na gostovanju kod Bornmuta, kada nije bilo pobednika, ali ni golova.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme deluje da je Njukasl veliki favorit na ovom susretu, pa vam toplo preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica CircusCasino pripremila poprilično dobru kvotu 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.