Nedelja, 09/10 - Fudbal, Italija, Serija A
09/10Kremoneze vs Napoli1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
08/10/2022 00:27
U nedelju je zaista sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kremonezea i Napolija. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Kremoneze

Fudbaleri Kremoneza su igrali dosta dobar fudbal prošle sezone, a sve to je ovoj simpatičnoj ekipi između ostalog i donelo plasman u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Apsolutno nema nikakve sumnje da će upravo opstanak biti primarni cilj Kremonezea, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli samo tri osvojena boda, i kako sada stoje stvari, ovaj tim je trenutno uz Sampdoriju najozbiljniji kandidat za ispadanje.
Inače, u prošlom kolu je pretposlednnji tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Lećea, kada je bilo 1:1.

Napoli

Fudbaleri Napolija igraju fenomenalno na startu šampionata, što nam najbolje potvrđuje i podatak da se u ovom trenutku Napolitanci nalaze na prvom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirana Atalanta.
U prošlom kolu je ekipa iz Napulja odigrala još jedan sjajan meč i bez većih problema došla do trijumfa u duelu sa Torinom, pošto je krajnji rezultat bio 3:1.
Na sve to, sredinom nedelje je demoliran Ajaks na gostovanju, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 1:6, čime je Napoli sebi praktično i obezbedio plasmasn u nokaut fazu.

Naš predlog

Iako će Kremoneze učiniti sve da ostane neporažen na ovom duelu, mišljenja smo da se domaćoj ekipi ne piše dobro pošto u goste dolazi Napoli koji melje svoje protivnike u poslednje vreme, a smatramo da će to biti slučaj i ovog puta.
Kladionica Mozzartbet je za 2 pripremila kvotu 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.