Ponedeljak, 10/10 - Fudbal, Argentina, Primera
10/10Boka Juniors vs AldosiviUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
08/10/2022 00:43
U nedelju se između ostalog igra i nekoliko zanimljivih mečeva u okviru argentinskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boke Juniors i Aldosivija. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
Boka Juniors

Fudbaleri Boke Juniors trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvolasirani Tukuman, koji ruku na srce ima i meč manje, pa slobodno možemo konstatovati da tim sa "Bombonjere" u ovom trenutku drži sve u svojim rukama.
U prošlom kolu je Boka uz dosta muke slavila na svom terenu protiv Veleza, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je ovaj tim ostvario osam trijumfa, dva remija i dva poraza.

Aldosivi

Što se tiče Aldosivija, sva je prilika da je ova ekipa završila svoju epizodu u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se Aldosivi nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo šesnaest osvojenih bodova, što je zaista premalo.
Nakon nekoliko izuzetno loših partija u prošlom kolu je "fenjeraš" konačno odigrao jedan dosta dobar meč i slavio na svom terenu protiv Barakasa, kada je bilo 2:0.
Što se tiče partija na strani do sada je Aldosivi odigrao dvanaest mečeva na strani i ostvario jedan trijumf, tri remija i osam poraza.

Naš predlog

Pitanje pobednika na ovom susretu zaista ne bi smelo da se dovede nijedne sekunde u pitanju, a mišljenja smo da će Boka nakon duže vremena napuniti mrežu jednog rivala, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.