Utorak, 11/10 - Fudbal, Argentina, Primera
11/10Rasing Klub vs Atletiko TukumanDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
09/10/2022 09:01
Argentinsko prvenstvo se polako ali sigurno bliži svom kraju a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rasinga i Tukumana. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 00:00h.
Rasing

Iako Rasing nije na najbolji način započeo ovaj šampionat, ekipa iz Aveljanede je nakon sjajnih partija u poslednje vreme došla do pozicije broj tri uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Tukuman, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu, pa će to biti lepa prilika da se Rasing mimo svih očekivanja domogne senzacionalnog prvog mesta.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli u jednom spektakularnom susretu remizirao na gostovanju kod Defense, a taj duel nam je doneo čak šest golova pošto je na kraju bilo 3:3.

Tukuman

Što se tiče Tukumana, malo ko je mogao da pretposatavi da će se ova simpatična ekipa na četiri kola pre kraja nalaziti na prvom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasiranu Boku Juniors, i tri boda manje u odnosu na trećeplasirani Rasing, kod koga u ovom kolu gostuju.
U prošlom kolu je lider na tabeli ostvario jedan veoma važan trijumf i to na svom terenu protiv Platensa, a taj meč je završen rezultatom 2:1, što je zanimljivo bila tek dvanaesta pobeda u sezoni za ovu ekipu.

Naš predlog

Rasing mora da ide na sve ili ništa, ali treba očekivati nešto zatvoreniju varijantu gostujuće ekipe kojoj bi po svemu sudeći na ovom meču mogao da odgovara i bod.
Mišljenja smo da će Tukuman koji je do sada najviše pokazao od svih ekipa u argentinskom šampionatu uspeti u tome zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 1.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.