Utorak, 11/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
11/10Atletiko GO vs Palmeiras1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
09/10/2022 09:11
Brazilska Serija A se polako ali sigurno bliži svom kraju, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Gojasa i Palmeirasa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 23:30h.
Atletiko Gojas

Kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da fudbalere Atletika naredne sezone gledamo u Seriji B.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Ruku na srce, treba biti realana pa priznati da Atletiko Gojas u poslednje vreme pruža zaista sjajne partije.
Naime, ova ekipa je u poslednja dva kola ostvarila dva veoma važna trijumfa, i to prvo na gostovanju kod Avaja, kada je bilo 1:2, a onda u prošlom kolu i na svom terenu protiv Fluminensea, u duelu koji je završen rezultatom 3:2.

Palmeiras

Što se tiče Palmeirasa, poznato je da je ova ekipa dvostruki uzastopni osvajač Kopa Libertadores, a ovog puta je fokus bio na Seriju A, i kako sada stvari stoje "Zeleni" su veoma blizu toga da dođu do naslova prvaka.
Naime, na samo osam kola pre kraja šampionata, aktuelni šampion Južne Amerike se nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Korintijans, koji pritom ima i meč više.
U prošlom kolu je lider na tabeli odigrao jedan fantastičan meč na svom terenu protiv Koritibe, i bez većih problema slavio na tom duelu sa više nego ubedljivih 4:0.

Naš predlog

Iako Atletiko igra sjajno u poslednje vreme, mišljenja smo da će meč sa liderom na tabeli biti preveliki zalogaj za ovu ekipu zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.