Ponedeljak, 10/10 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
10/10Norčeping vs Mjällby1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
09/10/2022 11:46
Bliži se kraju švedski šampionat, a ponovo je borba za titulu neizvesna. Ove dve ekipe đele da ostanu u sredini tabele. Meč se igra u ponedeljak u 19 časova.
Norčeping

Domaćin još nije matematički obezbedio opastanak i sigurno mu je potrebno još bodova da bi to učinio. Dolazak Mjalbija je lepa prilika da dodaju nova tri na svoj konto i krenu ka u sredini tabele. Sada imaju 28 bodova, šest više o Degerfrsa, tima koji je u zoni baraža. Imali su dosta nezgodan raspored, ali su u prošlom kolu pobedili na gostovanju kod Sandsvala i napravili veliki korak ka opstanku u društvu najboljih. Ambicije na početku sezone bile su veće, ali ih je realnost demantovala.

Mjalbi

Gosti imaju tri boda više od svog sadašnjeg rivala i za toliko su bliži cilju, a to je još jedna sezona u eliti švedskog fudbala. Četiri kola su bez pobede i malo su zakomplikovali svoju situaciju. Ipak, očekuje se da sve na kraju bude u redu, ali ne smeju sebi da dozvole da serija bez trijumfa potraje. Umeju da budu opasni na strani i već su četiri puta pobedili u aktuelnom prvenstvu.

Predlog

U prvom delu sezone Mjalbi i Norčeping su igrali nerešeno, a i prethodni duel u Norčepingu je završen bez pobednika. Možda je remi nekako najrealniji, ali mi smatramo da će Norčeping iskoristii domaći teren i poravnati se bodovno sa svojim rivalom. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.