Utorak, 11/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
11/10Maccabi Haifa vs Juventus1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
10/10/2022 07:35
U utorak su na programu mečevi osmog kola Lige šampiona, a za vas smo analizirali duel između Makabija i Juventusa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Makabi

Fudbaleri Makabija su mimo svih očekivanja došli do plasmana u Ligu šampiona, i to pošto su u kvalifikacijama eliminisali favorizovanu Crvenu zvezdu.
Sigurno je da je izraelski predstavnik autsajder u ovoj grupi, a to nam najbolje pokazuje i tabela pošto se ova ekipa nakon tri odigrana kola nalazi na poslednjem mestu na tabeli, bez osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Makabi poražen na gostovanju kod Juventusa, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Juventus

Kako sada stvari stoje slobodno možemo reći da smo od Juventusa očekivali daleko više, i to na oba fronta.
Naime, što se Serija A tiče u ovom trenutku se "stara dama" iz Torina nalazi na osmom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena od Milana, rezultatom 2:0.
Što se tiče Lige šampiona, trenutno Juve drži treću poziciju, a nakon dva poraza u prva dva kola, u prošlom kolu je italijanski predstavnik savladao Makabi, rezultatom 3:1.

Naš predlog

Juventus nema previše izbora, i sigurno je da italijanski predstavnik mora da ide na sve ili na ništa u Haifi, koja ume da bude veoma neugodan gostujući teren.
Ipak, kvalitet je na strani "bjankonera" pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila fantastičnu kvotu 1.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.