Sreda, 12/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
12/10Sampaio Corrêa vs ŠapekoenseDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
10/10/2022 07:45
Do kraja brazilske Serije B je ostalo još samo četiri kola, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sampajo Koreje i Čapekoensea. Meč između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Sampajo Koreja

Fudbaleri Sampaja igraju sjajno ove sezone, i ono što je najvažnije je da je ova ekipa još uvek u igri za plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, ali će to svakako biti izuzetno težak zadatak, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Vasko, a poznato je da je četvrto mesto poslednje koje donosi direktan plasman u Seriju A.
Ipak, u poslednje vreme Sampajo Koreja igra zaista sjajno, a u prošlom kolu je ovaj tim remizirao na gostovanju kod CSA, kada nije bilo golova.

Čapekoense

Iako je Čapekoense imao velike ambicije, pošto je ovaj tim želeo da se ekspresno vrati u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, od toga nažalost neće biti ništa, a tim koji je široj javnosti postao poznat nakon one stravične avionske nesreće treba biti zadovoljan i ako izbori opstanak u ligi.
Naime, u ovom trenutku se "Čape" nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na tim koji se nalazi na mestu koje vodi u treću ligu.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Operarija, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Oba tima žele trijumf na ovom susretu, a zbog toga treba očekivati nešto otvoreniji meč i golove na obe strane, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.