Sreda, 12/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
12/10Sporting CP vs Olimpik MarseljUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
10/10/2022 07:55
U sredu je na programu novih osam mečeva najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sportinga i Marseja. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Sporting

Fudbaleri Sportinga pružaju solidne partije u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, a trenutno je situacija takva da se ekipa iz Lisabona nalazi na prvom mestu na tabeli uz šest osvojenih bodova.
U prva dva kola su Lavovi ostvarili dva vezana trijumfa, i to prvo na gostovanju kod Frankfurta kada je bilo 0:3, a onda i na domaćem terenu protiv Totenhema, pošto je taj meč završen rezultatom 2:0.
Nažalost, u prošlom kolu je predstavnik Portugala doživeo prvi poraz u ovom takmičenju i to na gostovanju kod Marseja, kada je bilo 4:1.
Što se tiče Primeire, trenutno se izabranici Rubena Amorima nalaze tek na šestoj poziciji.

Marsej

Ako uzmemo u obzir samo partije u Ligi 1, fudbaleri Marseja igraju zaista sjajno na startu šampionata, pa je tako ovaj tim ponovo jedan od glavnih kandidata da dođe do plasmana u Ligu šampiona.
Što se tiče elitnog takmičenja, u ovom trenutku se izabranici Igora Tudora nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda.
U prva dva kola je Marsej doživeo dva vezana poraza, i to prvo na gostovanju kod Totenhema, a onda i na svom terenu protiv Frankfurta, kada je bilo 0:1.
Ipak, u prošlom kolu je ovaj tim odigrao jedan sjajan meč i demolirao Sporting na svom terenu rezultatom 4:1.

Naš predlog

Sporting ima sve u svojim rukama, pošto mu pobeda na ovom susretu gotovo izvesno donosi plasman u nokaut fazu, dok će Marsej morati da ide na sve ili ništa, a sve to nam potencijalno može doneti veliki broj golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.