Sreda, 12/10 - Fudbal, Argentina, Primera
12/10Sarmijento vs Boka Juniors1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
10/10/2022 08:03
Još vrlo malo je ostalo do kraja argentinskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sarmijenta i Boke Juniors. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Sarmijento

Svi navijači Sarmijenta mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji njihova omiljena ekipa igra u ovogodišnjem izdanju "Lige profesional" pošto se na četiri kola pre kraja ovaj tim nalazi na sredini tabele, preciznije na petnaestom mestu na tabeli.
U poslednje vreme, ova simpatična ekipa igra dosta dobro, što nam najbolje pokazuje i podatak da Sarmijento na pet poslednjih susreta ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila dva trijumfa i tri remija.
U prošlom kolu je petnaestoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Barakasa, kada je bilo 1:1.

Boka Juniors

Što se tiče Boke, tim sa "Bombonjere" trenutno drži sve u svojim rukama i najviše se pita oko toga ko će na kraju sezone doći do titule, pošto klub sa "Bombonjere" zauzima prvo mesto na tabeli.
U prošlom kolu je argentinski velikan dosta teže nego što se očekivalo stigao do trijumf nad "fenjerašom" Aldosivijem, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju partije na strani, do sada je Boka Juniors odigrala deset mečeva na strani i ostvarila pet trijumfa, jedan remi i četiri poraza, a ono što je posebno zanimljivo je da na četiri poslednja susreta van svog terena ovaj tim ima isto toliko trijumfa.

Naš predlog

Ukoliko želi da dođe do nove titule šampiona Argentine, Boka prosto mora da slavi na ovom nimalo prijatnom gostovanju, a mišljenja smo da će se to i desiti zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila sjajnu kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.