Četvrtak, 13/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
13/10Lacio vs Sturm Graz1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
10/10/2022 08:51
U četvrtak nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva u okviru Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel na \"Olimpiku\" gde će Lacio ugostiti Šturm. Meč između ova dva tima je zakazan za 21h.
Lacio

Fudbaleri Lacija igraju sjajno u poslednje vreme u Seriji A, međutim, Rimljani bi te partije morali da prenesu i na Ligu Evrope.
Nakon tri odigrana kola ovaj tim se nalazi na trećem mestu na tabeli, a ono što je veoma intereasntno je da sve četiri ekipe iz grupe imaju isti broj bodova, pa slobodno možemo konstatovati da Lacio drži apsolutno sve u svojim rukama.
U prošlom kolu je ova ekipa samo remizirala na gostovanju kod Šturma, a taj duel je mimo svih očekivanja završen bez golova.
Pre toga je italijanski predstavnik doživeo katastrofu protiv Mitjilanda kada je bilo 5:1, ali i slavio protiv Fejnorda sa 4:2.

Šturm

Što se tiče Šturma, sigurno je da je veliki uspeh ovog tima i sam plasman u Ligu Evrope, a kada se sve sabere i oduzme deluje da navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa onim što je do sada urađeno u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju.
Naime, trenutno se austrijski predstavnik nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa četiri osvojena boda koliko imaju i sve ostale ekipe.
Kao što smo već rekli u prošlom kolu je Šturm remizirao protiv Lacija na svom terenu, a pre toga je ovaj tim ostvario trijumf nad Mitjilandom, i doživeo katastrofu protiv Fejnorda, kada je bilo 6:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Lacijali dosta lakše nego što se to očekuje slaviti na ovom duelu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.