Četvrtak, 13/10 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
13/10Jurgorden vs GentUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
10/10/2022 08:59
U četvrtak nas pored Liga Evrope očekuje i nekoliko uzbudljivih susreta u Ligi konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Jurgordena i Genta. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Jurgorden

Fudbaleri Jurgordena igraju fenomenalno u ovogodišnjem izdanju Lige konferencija, a najbolji pokazatelj za to je što se ova švedska ekipa trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova.
Do sada je lider na tabeli odigrao tri susreta i ostvario dva trijumfa i jedan remi.
U prvom kolu Jurgorden je samo remizirao na gostovanju kod Šamroka, a taj meč je završen rezultatom 0:0.
Ipak, nakon toga je švedski predstavnik vezao dva trijumfa i to prvo protiv Moldea kada je bilo 3:2, a onda i u prošlom kolu na gostovanju kod Genta kada je bilo 0:1.

Gent

Što se tiče Genta, možemo slobodno konstatovati da smo od ovog tima očekivali malo više na startu Lige konferencija.
Trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli koliko ima i drugoplasirani Molde, pa je sva prilika da će ova dva tima voditi veliku borbu za plasman u nokaut fazu.
Na tri odigrana susreta je belgijski predstavnik ostvario po trijumf, remi i poraz, a u prošlom kolu je kao što smo napomenuli Gent poražen na svom terenu protiv Jurgordena, kada je bilo 0:1, što svakako može da predsatvlja i iznenađenje.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa će učiniti sve da dođe do trijumfa na ovom susretu, a tu posebno mislimo na gostujući tim koji mora da ide na sve ili ništa.
Sve to nam po našem mišljenju treba doneti i dosta golova na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.