Utorak, 11/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
11/10Kopenhagen vs Mančester SitiUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
10/10/2022 09:13
Gosti su već obezbedili prolaz u nokaut fazu ali to ne znači da će biti nezainteresovani u Kopenhagenu. Utakmica 4. kola Lige šampiona igra se u utorak u 18.45.
FC Kopenhagen

Plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona fudbaleri Kopenhagena ispuli su cilj za ovu sezonu što se evropskih takmičenja tiče. Doduše postoji šansa da se oni nađu na proleće u Ligi Evrope, a za to je neophodno da osvoje treće mesto u grupi, tačnije da budu uspešniji od ekipe Sevilje. Protiv Andalužana su i osvojili jedini bod u prva tri kola, na svom Parkenu su odigrali 0:0, pa će revanš na Sančez Pishuanu oderditi i njihovu konačnu sudbinu. U ovaj meč ulaze u lošem raspoloženju, ne toliko zbog ubedljivog poraza u Mančesteru pre osam dana, već zbog remija sa Nordsjelandom u prvesntvu. Vodili su na svom terenu do sudijske nadoknade ali su ostali bez pobede i dodatno se udaljili od odbrane naslova.

Mančester Siti

Šampion Engleske deli lekcije, kako na Ostrvu, tako i u Evropi. Doduše u Premijer ligi još nisu uspeli da preuzmu vrh tabele, a sve zbog fantastične serije rezultata ekipe Arsenala. Očigledno bi do rokade moglo da dođe posle međusobnog duela ove dve ekipe. Siti je imao lakši trening protiv Sautemptona, slavili su sa 4:0, a jedina vest je da je Erling Haland postigao samo jedan gol. Norvežanin je nastavio neverovatnu seriju pogodaka, prava je mašina za golove i ne sumnjamo da će ga Gvardiola uvrstiti u sastav i u Danskoj, bez obzira na to što u nedelju Siti igra veoma važan meč protiv Liverpula. Na poslednje tri utakmice na svom Etihadu, protiv Junajteda, Kopenhagena i Sautemptona, Siti je postigao ukupno 15 golova, od toga je sam Haland dao šest.

Predlog

Čak i da Katalonac \'\'zaboravi\'\' Halanda na klupi Siti ima takav napadački potencijal da će se na prste jedne ruke ove sezone nabrajati njihovi mečevi na kojima neće dati bar tri gola. Očekujemo da jedan od tih pet prstiju ne bude utakmica sa Parkena i da će engleski šampion ovde postići barem tri pogotka. Za T23+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.