Utorak, 11/10 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
11/10Vigan Atletik vs Blackburn RoversDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
10/10/2022 09:35
U zaostaloj utakmici 9. kola engleskog Čempionšipa sastaju se Vigan Atletik i Blekburn Roversi. Meč se igra u utorak u 20.45.
Vigan

Atletik je u prethodnoj sedmici izgubio dve utakmice u prvenstvu. Prvo su u vanrednom kolu poraženi na gostovanju u Halu, da bi u subotu doživeli poraz na svom terenu od Kardifa. Sigurno je da su očekivali više iz ta dva meča, možda ne baš svih šest bodova, ali ne manje od tri. Prosto je neverovatan podatak da Vigan još nije pobedio na svom stadionu. Odigrali su čak šest utakmica, tri su izgubili a tri puta su odigrali nerešeno. Pritom ni rivali nisu bili iz grupe najjačih, a sva tri boda nosili su Barnli, Reding i Kardif. S druge strane Vigan je uspeo da na strani pobedi čak četiri puta i jednom odigra nerešeno, dok je pominjani poraz u Halu jedini neuspeh.

Blekburn

Roversi su bili u najboljoj formi na početku sezone, izgledalo je da će se napokon dogoditi ona sezona u kojoj će se bivši šampion vratiti u elitu. Kad je to mogao Notingem forest posle 23 godine, mogao bi i Blekburn koji takođe nije bio dve decenije u Premijer ligi. Kako je prvenstvo odmicalo tako je Blekburn padao u formi, pa j u jednom trenutku vezao tri uzastopna poraza. Posle te dve serije, pobedničke sa isto tri pobede i te sa tri poraza, Roversi su ušli i jedan niz pobeda-pozar, a to traje već osam utakmica zaredom. U prethodnoj sedmici Blekburn je izgubio u glavnom gradu Velsa od Kardiha na Milenijumu, da bi u subotu ubedljivo slavio protiv Roterama.

Predlog

Veliko je pitanje kada će Vigan zabeležiti prvi trijumf pred svojim navijačima ove sezone. Šest utakmica je odigrano, a njihovi navijači nisu otišli zadovoljni sa stadiona. Nekako ne verujemo ni da će sada, iako je Blekburn u relativno lošoj formi. Najsigurnije je igrati na golove, a naš predlog je igra gol-go. Za GG koeficijent iznosi 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.