Sreda, 12/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
12/10Napoli vs AjaksUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
10/10/2022 09:57
Pre samo šest dana Napolitanci su naneli najteži poraz Ajaksu u Evropi. Mogu li \'\'Kopljanici\'\' da uzvrate na jugu Italije? Meč na stadionu Dijego Maradona igra se u sredu u 18.45.
Napoli

Mada su mnogi sumnjali u Napoli ove sezone, oni igraju bolje nego ikad u poslednje dve decenije. Ne samo da su vodeći u Seriji A i što imaju maksimalan učinak u Ligi šampiona posle tri utakmice, već su i neverovatno efikasni u oba takmičenja. U prvenstvu Italije dali su 22 gola na 9 utakmica, dok su na tri meča u Ligi šampiona postigli 13 golova, verovali ili ne. Protiv Liverpula dali su četiri kao domaćini, a onda su na dva gostovanju dali devet, tri u Glazgovu protiv Rendžersa i čak šest na stadionu Johan Krojf u Amsterdamu. Taj meč u Amsterdamu je bio fantastično izdanje ekipe Lućana Spaletija i mnogima još nije jasno šta se to tačno dogodilo prošle srede. U nedelju je Napoli gostovao kod novajlije Kremonezea i slavio dosta lako sa 4:1.

Ajaks

Blamaža koju se doživeli pre šest dana \'\'Kopljanici\'\' mogu da isprave samo pobedom na jugu Italije. No, to je lakše reći nego učiniti, Napoli je samo protiv Lećea podbacio na svom terenu kada je odigrao nerešeno. Znamo kako se proveo Liverpul, pa je pred Ajaksom veoma težak zadatak. Sada Ajaks ima dve pobede i jedan poraz posle tri kola i daleko je od plasmana u osminu finala Lige šampiona. U slučaju da pobede u Napulju te šanse bi drastično skočile, pa bi im onda presudan bio okršaj sa Liverpulom u Amsterdamu, ali do toga ima još vremena. U subotu je Ajaks pobedio u Erediviziji na gostovanju Volendamu sa 4:2 čime je prekinuo niz od četiri utakmice bez pobede, računajući oba takmičenja, sa tri poraza i jednim remijem.

Predlog

Napoli iza sebe ima osam uzastopnih pobeda, računajući Ligu šampiona i Seriju A. Favoriti su i protiv Ajaksa na svom terenu, mada im i jedan bod obezbeđuje igranje u osmini finala elitnog takmičenja. Ipak, želja im je prvo mesto u grupi, a za to im je neophodan trijumf. Jedno je sigurno, golova mora biti, na prvom meču ih je bilo sedam, a sada bi tri morala da padnu. Za 3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.