Sreda, 12/10 - Fudbal, Španija, Segunda
12/10Leganes vs MalagaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
10/10/2022 10:38
U španskoj Segundi igra se vanredno kolo ove srede. Ekipa Leganesa, posle pobede nad Krtagenom, dočekuje Malagu u 16.15.
Leganes

Sigurno je da se više očekivalo od ekipe Leganesa na početku sezone. Mnogi su ih videli u borbi makar za plej-of, ako ne i za direktan povratak u La Ligu. Za sada to ne izgleda kao realno pogotovo jer se nakon devet odigranih utakmica nalaze u zoni ispadanja. Svetlo na kraju tunela pojavilo se u nedelju popodne kada su slavili na gostovanju Kartagenu, timu koji se nalazi u vrhu tabele. Taj trijumf je stigao posle četiri meča u kojima su osvojili samo jedan bod. Ta serija poslala ih je na dno tabele, a da su izgubili i kod Kartagene sada bi oni držali \'\'fenjer\'\', a ne njihov rival Malaga.

Malaga

Šta tek reći za Malagu? Ekipa koja je takođe, ne tako davno, igrala u eliti sada se nalazi na začelju tabele Segunde sa samo šest bodova posle 9 odigranih kola. Malaga je bez pobede na poslednjih šest kola, ali je malo ohrabrenje činjenica da su u tri prethodna kola igrali nerešeno, dakle, bez poraza su. Remizirali su protiv Viljareala II i Andore na svom terenu, kao i protiv Rasinga u Santanderu. Na ta tri meča dali su jedan i primili jedan gol. U poslednjih 180 minuta na njihovim utakmicama nije pao nijedan pogodak.

Predlog

Oba tima spadaju u red najneefikasnijih timova u ligi. Oba su postigla po šest golova u prvih devet kola, a sa takvim učinkom teško je da budete bolje plasiranei nego što su oni sada. Malaga je poslednja, ali je i Leganes u zoni ispadanja, pa su bodovi u ovom meču dvostruko važni. Naš predlog su golovi, a ne verujemo da će ih biti više od dva ukupno. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.