Petak, 14/10 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
14/10Wisła Płock vs Legia WarszawaDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
10/10/2022 14:50
U petak nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva a jedan od njih je svakako i duel poljske Ekstraklase u kom će Visla Plok ugostiti Legiju iz Varšave. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Plok

Fudbaleri Ploka igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju poljske Ekstraklase, a najbolji pokazatelj za to je bez ikakve sumnje i tabela koja nam pokazuje da se ova ekipa trenutno nalazi na sjajnom trećem mestu uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Legiju, koja im između ostalog i dolazi u ovom kolu.
U prošlom je trećeplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Jagelonije, koja je u sjajnoj formi, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Legija

Iako Legija nije na najbolji mogući način startovala u šampionatu, kako vreme prolazi tako i najtrofejniji poljski klub pruža sve bolje partije.
Naime, na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, i to poprilično ubedljiv na gostovanju kod Rakova, kada je bilo 4:0.
U prošlom kolu je Legija odigrala dobar meč na svom terenu protiv Varte i slavila rezutlatom 1:0.

Naš predlog

Veoma nezahvalno je prognozirati derbi meč trinaestog kola poljske Ekstraklase, ali smo ipak mišljenja da Legija koja je na papiru daleko bolji tim, neće izgubiti na ovom susretu, pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.