Četvrtak, 13/10 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
13/10Slovan Bratislava vs Bazel1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
11/10/2022 11:26
Pre sedam dana šokirao nas je rezultat sa Sent Jakoba u Bazelu. Sada sledi revanš u Bratislavi. Utakmica između Slovana i Bazela igra se u četvrtak u 20.45.
Slovan

Slovački šampion napravio je prvorazredno iznenađenje u četvrtak i slavio veliku pobedu na Sent Jakobu u Bazelu. Bilo je 2:0 za Slovan, a tim iz Bratislave je do pobede došao golovima Paueša i Čavria još u prvom poluvremenu. Pre te utamice Bazel je imao dve pobede, a Slovan samo jedan bod na kontu. Sada su se i Slovaci vratili u igru, nadaju se jednom od prva dva mesta u grupi i nastavku takmičenja u Evropi koje je počelo još na početku jula. Nikad Slovan nije odigrao ovoliko utakmica u Evropi, a malo je počeo da ih sustiže i umor, što se najbolje videlo za vikend kada su sa 4:0 poraženi od ekipe Trenčina u domaćem prvenstvu.

Bazel

Velika očekivanja od ove sezone imali su u Bazelu. Glavni cilj je povratak titule na Sent Jakob posle punih pet godina. Četiri puta uzastopno trijumfovao je Jang Bojs, a prošle sezone najbolji je bio Cirih. Bazel je loše počeo sezonu, na startu nije previše zaostajao zbog loših konkurenata rivala, ali je posle nedeljnog poraza u Luganu zaostatak za \'\'mladim momcima\'\' postao dvocifren. Teško će nadoknaditi toliku razliku u prvebstvu kakvo je švajcarsko, ali može da ih hrabrni veći broj utakmica sa direktnim konkurentima u kojima mogu pobedama da uhvate priključak. Posle dva uzastopna poraza bez postignutog gola malo ko vereuje u Bazel pred gostovanje u Bratislavi, ali mi verujemo.

Predlog

Bazel je i dalje na vrhu tabele u grupi sa šest bodova, ali toliko posle trećeg kola ima i Pjunik. Primakao se i Slovan sa 4, pa bi poraz odveo Bazel na treće mesto i zakomplikovao potpuno njihov plasman u nokaut fazu. Verujemo da će se Švajcarsci pribrati i slaviti u Bratislavi. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.