Četvrtak, 13/10 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
13/10AS Monaco vs Anadolu EfesUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 164.50
7 / 10 Ulog
12/10/2022 09:48
Već u drugom kolu košarkaške Evrolige sastaju se dve ekipe koje spadaju u red najvećih favorita, barem po procenama poznavalaca prilika. Utakmica u Kneževini igra se u četvrtak u 19 časova.
Monako

Već u prvom kolu ekipa Saše Obradovića pokazala je kakvim kvalitetom raspolaže. Gostovali su u Bolonji i ubedljivo pobedili domaći Virtus, tim koji se posle dužeg vremena vratio u Evroligu. Ovog leta je Monako doveo dosta novih košarkaša, a stigla su dvojica rasnih srelaca. Eli Okobo iz Asvela i Džordan Lojd, bivši košarkaš Crvene zvezde, između ostalih klubova, koji će ponovo sarađivati sa Obradovićem. Došao je i Moerman, košarkaš koji je upravo sa Efesom osvojio dve titule šampiona Evrolige. Naravno da je glavna uzdanica Monaka i dalje Majk Džejms, a da će ovo biti njegova sezona pokazao je u Bolonji kada je domaćinu ubacio 26 koševa.

Anadolu Efes

Tim iz Istanbula se dosta mučio sa Crvenom zvezdom u prvom kolu, ali se stekao utisak da mogu preokrenuti rezultat u svakom trenutku, ako to bude potrebno. Na kraju nije bilo, pa su mirno priveli meč kraju i bez neke spektakularne partije. Erginu Atamanu na početku sezoe nedostaje povrešeni Šejn Larkin, pa Vasa Micić sam komanduje igrom dvostrukog evropskog šampiona. Najveće pojačanje ovog leta je dolazak Vila Klajburna iz CSKA, a on je u prvom kolu Zvezdi ubacio 19 poena. Pored njega stigao je i hrvatski centra Ante Žižić, zatim Ahile Polonara i Amat Mbaje. Otišlo je nekoliko košarkaša, pre svih Singlton i Moerman, ali sigurno da Efes nije slabiji.

Predlog

Biće ovo okršaj sjajnih strelaca, oba tima su ofanzivno izuzetno jaka, dok je odbrana nešto slabija. Micić, Klajburn sa jedne, odnosno Džejms, Okobo, Lojd sa druge strane, mogu da zatrpaju svačiji koš. Zato je naš predlog više poena ukupn na meču, mada je granica dosta visoka i iznosi 164,5 koševa ukupno. Za (+) poene u kladionici MaxBet dobija se koeficijent koji iznosi 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.