Petak, 14/10 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
14/10Fenerbahçe vs Maccabi Tel AvivUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 80.50
8 / 10 Ulog
12/10/2022 18:12
U Istanbulu se sastaju dva bivša šampiona Evrope koja nisu imala previće uspeha u prethodnoj sezoni. Fener dočekuje Makabi u petak u 20 časova.
Fenerbahče

Lakše nego što je bilo ko očekivao Fenerbahče je slavio u Minhenu protiv Bajerna. Istina, oni u Bavarskoj i nisu bili gosti uzimajući u obzir broj navijača koje su imali iza sebe. Novi trener istanbulskog tima je Dimitris Itudis koji je zamenio Sašu Đorđevića i pored činjenice da je srpski stručnjak osvojio prvenstvo Turske. Mešutim, neuspeh u Evroligi koštao ga je posla. Bilo je dosta promena u timu, dvojac koji je bio glavna poluga u osvajanju evropske krune sa Bogdanom Bogdanovićem, Jan veseli i Nando De Kolo su otišli, jedan u Barelonu drugi u Asvel, ali su stigli odlični igrači. NIk Kalates, Skoti Vilbekin, Nemanja Bjelica, Džekiri i Edvards. Srpki košarkaš je i dalje povređen i neće ga biti u timu protiv Makabija.

Makabi

Izraelski sastav ozbiljno se pojačao i rešio da napadne makar Fajnal-for koji mu odavno izmiče. Nikako Makabi da uradi nešto više u Evroligi, prošle sezone su se našli u nokaut fazi, pre svega zahvaljujući eliminaciji ruskih klubova, ali su pmeteni od Reala u četvrtfinalu. Otišao je glavni strelac Skoti Vilbekin, baš u Fener, Žižić je u Efesu, a Naneli u Partizanu. Ipak, \'\'Ponos Izraela\'\' je doveo sijaset sjajnih evroligaških košarkaša poput Boldvina, Pojtresa, Giljarda, Neboa i Bonzija Kolsona, najboljeg pojedinca u pobedi nad Žalgirisom u prvom kolu. Jako teško je Makabi izašao na kraj sa Litvancima i slavio je sa samo poenom razlike, a da se meč igrao sekund duđe, trijumf bi pripao gostima.

Predlog

Fener je mnogo više pokazao u prvom kolu i trebalo bi da je veliki avorit i u meču sa Makabijem. Očekujemo da ovo bude efikasan meč, Skoti Vilbekin će pokušati da se pokaže protiv bivšeg kluba, pa je naš predlog domaćin daje više poena od preložene granice. Ona je na 80,5 poena kada je Fener u pitanju, a za (+) koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.