Subota, 15/10 - Fudbal, Španija, La Liga
15/10Mallorca vs Sevilja1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
13/10/2022 09:21
U subotu nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva a za vas smo ovog puta analizirali duel između Majorke i Sevilje. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Majorka

Svakako da će primarni cilj Majorke biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, i kada stvari posmatramo na taj način, sigurno je da svi navijači ovog simpatičnog kluba imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
U prošlom kolu je Majorka odigrala solidan meč na gostovanju kod Elčea koji je završen bez pobednika, pošto je na kraju bilo 1:1.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je dvanaestoplasirana ekipa na tabeli ostvarila jedan trijumf, jedan remi i dva poraza.

Sevilja

Ni oni najveći pesimisti sasvim sigurno nisu mogli da pretpostave da će fudbaleri Sevilje imati ovoliko problema u La Ligi, ali i u Ligi šampiona.
Naime, trenutno se Andalužani nalaze na poziciji koja na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang, a u prošlom kolu je ovaj tim posle duže vremena odigrao jedan dobar meč i remizirao na svom terenu protiv Bilbaa, koji se trenutno nalazi an trećem mestu na tabeli.
Što se tiče Lige šampiona, Sevilja je u utorak remizirala sa Dortmundom, ali praktično da nema šanse da se umeša u borbu za nokaut fazu.

Naš predlog

Sevilja je u međuvremenu promenila trenera i vidi se jasan pomak u igri Andalužana, a kulminacija toga bi mogla da se desi na ovom meču sa Majorkom, pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.