Subota, 15/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
15/10RB Lajpcig vs Herta BSC1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/10/2022 09:26
Dosta dobra ponuda za klađenje nas očekuje u subotu, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Lajpciga i Herte. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Lajpcig

Fudbaleri Lajpciga su na jedan katastrofalan način započeli ovaj šampionat, a cenu loših rezultata je platio Domeniko Tedesko koji je otpušten.
Nakon što je ekipu preuzeo Marko Roze, Red Bul pruža zaista sjajne partije, a to se najbolje videlo u prošlom kolu Lige šampiona, kada je u gostima savladan Seltik rezultatom 0:2.
Što se tiče Bundeslige, Lajpcig se trenutno nalazi na jedanaestoj poziciji, a u prošlom kolu je ovaj tim remizirao na gostovanju kod Majnca, kada je bilo 1:1.

Herta

Iako je Herta u dosadašnjem toku šampionata doživeli samo jedan poraz, ovaj tim se u ovom trenutku nalazi tek na četrnaestom mestu na tabeli, i kako sada stvari stoje, klubu iz prestonice Nemačke do kraja šampionata predstoji grčevita borba za opstanak.
Pored tog jednog trijumfa, u preostalim susretima je "stara dama" čak pet puta remizirala, uz tri poraza.
U prošlom kolu je Herta odigrala jedan dosta dobar meč na svom terenu protiv i ove sezone odličnog Frajburga, a taj duel je završen bez pobednika, pošto je na kraju bilo 2:2.

Naš predlog

Lajpcig je u strašnoj formi, i mišljenja smo da će izabranici Marka Rozea bez većih problema slaviti i na ovom duelu protiv Herte, a za šta je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.