Nedelja, 16/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
16/10Mančester Junajted vs Njukasl Junajted1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/10/2022 09:42
Utisak je da odavno nije bila ovako zanimljiva kladioničarka ponuda kao što je to slučaj u nedelju, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Mančester Junajteda i Njukasla. Susret između ove dva tima je zakazan za 15h.
Mančester Junajted

Junajted se polako ali sigurno oporavlja od one katastrofe od Sitija, a to se najbolje videlo u prošlom kolu kada su izabranici Ten Haga slavili na veoma teškom gostovanju kod Evertona, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Trenutno se Mančester nalazi na petom mestu na tabei i sigurno je da će "đavoli" učiniti sve da dođu na kraju makar do pozicije broj četiri koaj donosi direktan plasman u Ligu šampiona.
Na svom terenu je do sada Junajted ostvario dva trijumfa uz jedan poraz.

Njukasl

Poznato je da Njukasl ima najbogatije vlasnike u Premijer ligi, pa kako vreme prolazi tako i ambicije ove ekipe znatno rastu.
Trenutno se popularne "svrake" nalaze na sjajnom šestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na petoplasirani Mančester Junajted.
Na poslednjih pet mečeva je Njukasl odigrao nekoliko sjajnih mečeva, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila dva trijumfa, dva remija i jedan poraz.
U prošlom kolu su "svrake" slavile na svom terenu protiv Brentforda, kada je bilo 5:1.

Naš predlog

Veoma zanimljiv meč nas sasvim sigurno očekuje na "Old Trafordu" a mišljenja smo da će ipak neosporni kvalitet Mančester Junajteda isplivati na površinu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila fantastičnu kvotu 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.