Nedelja, 16/10 - Fudbal, Italija, Serija A
16/10Napoli vs BolonjaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
13/10/2022 09:51
U nedelju je sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel na stadionu \"Diego Armando Maradona\" gde će fudbaleri Napolija ugostiti Bolonju. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Napoli

Fudbaleri Napolija igraju nestvarno dobro ove sezone, a možda i najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa posle samo četiri kola Lige šampiona uspela da ostvari plasman u nokaut fazu i to pošto posle četiri odigrana susreta ovaj tim ima isto toliko trijumfa.
I u Seriji A su Napolitanci do sada najviše pokazali pošto se nalaze na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasiranu Atalantu.
U prošlom kolu je Napoli ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Kremonezea, a taj meč je završen rezultatom 1:4.

Bolonja

Nakon nekoliko poprilično mirnih sezona, sva je prilika da će fudbaleri Bolonje ovog puta imati dosta problema sa sačuvaju prvoligaški status.
Cenu loših rezultata je nedavno platio Siniša Mihajlović, međutim utisak je da se ni Tijago Mota za sada nije proslavio na klupi svog novog tima.
U prošlom kolu je ruku na srcu Bolonja odigrala jedan dobar meč na svom stadionu u kom je samo remizirala protiv Sampdorije, a taj duel je završen rezultatom 1:1, što je bio četvrti remi Bolonje u dosadašnjem toku Serije A.

Naš predlog

Pitanje pobednika ovde zaista ne bi smelo da se dovede u pitanje, a mišljenja smo da će nam ovaj susret na stadionu "Diego Armando Maradona" doneti pregršt golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.