Ponedeljak, 17/10 - Fudbal, Grčka, Super League
17/10Olimpijakos vs PAOK1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/10/2022 10:27
U ponedeljak je logično nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Olimpijakosa i PAOK-a. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Olimpijakos

Olimpijakos je uložio dosta u formiranje tima za ovu sezonu, a primarni cilj će biti plasman u Ligu šampiona.
Da bi se to dogodilo, tim iz Pireja prvo morala da osvoji titulu šampiona Grčke, što se u prethodnih nekoliko godina nije dovodilo u pitanje.
U ovom trenutku se aktuelni šampion nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Panatinaikos koji je za sada maksimalan.
U prošlom kolu je Olimpijakos slavio na gostovanju kod OFI-ja, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

PAOK

I fudbaleri PAOK-a imaju velike ambicije u ovogodišnjem izdanju grčke Superlige, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Panatinaikos.
Do sada je tim iz Soluna odigrao sedam mečeva u najkvalitetnijem rangu grčkog fudbala i ostvario tri trijumfa, tri remija i jedan poraz.
U prošlom kolu su Andrija Živković i drugari samo remizirali na gostovanju kod Levadijakosa, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme mišljenja smo da je ipak domaćin veliki favorit na ovom duelu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.