Utorak, 18/10 - Fudbal, SAD, MLS
18/10Njujork Siti vs Inter Miami1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
13/10/2022 10:36
MLS polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a u ponedeljak nas očekuju dva meča doigravanja. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Njujork Sitija i Inter Majamija, koji je zakazan za 01:00h.
Njujork Siti

Fudbaleri Njujorka su prošle sezone došli do svoje prve titule u istoriji, a u velikom finalu je ova ekipa bila bolja od favorizovanog Portlanda.
Iste ciljeve klub koji je u vlasništvu Mančester Sitija ima i ove sezone, a prva prepreka na putu do velikog finala biće Inter Majami.
Inače, regularni deo šampionata je Njujork završio na trećem mestu na tabeli istočne konferencije, uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Filadelfiju, koja je izborila direktan plasman u četvrtfinale.

Inter Majami

Inter Majami je većim delom šampionata pružao poprilično dobre partije a na kraju je ova ekipa uspela nekako da dođe do plasmanas u doigravanje i to sa šeste pozicije uz samo dva boda viška u odnosu na osmoplasirani Kolambus, koji je u poslednjem kolu doživeo poraz.
Na poslednjih pet mečeva tim za koji je ove sezone nastupao Gonazlo Iguain koji je najavio povlačenje ostvario je čak četiri trijumfa, uz samo jedan poraz i to u meču poslednjeg kola protiv Montreala, kada je bilo 1:3, što se na sreću nije odrazilo na plasman Intera u plej-of.

Naš predlog

Barem na papiru, Siti ima daleko kvalitetniji tim, ali ne treba zaboraviti ni iskustvo koje aktuelni šampion MLS-a ima u ovakvim mečevima, pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.