Subota, 15/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
15/10Verder Bremen vs Majnc 05Da postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
14/10/2022 14:20
Povratnik u elitu igra odlično u prvom delu sezone. Majnc je u maloj krii iz koje traži izlaz. Utakmica u Bremenu igra se u subotu u 15.30.
Verder

Posle remija u Leverkuzenu, do koga sustigli i uz dosta sreće, Verder je zabeležio dve velike pobede. Prvo su na svom Vezeru sa čak 5:1 dobili Borusiju iz Menhengladbaha, da bi onda slavili i na gostovanju u Sinshajmu protiv Hofenhajma. Sada je Verder na odličnom 5. mestu, a posebno je važno istaći da su, posle Bajerna, najefikasniji tim lige. Postigli su čak 20 golova u devet utakmica i takvom napadačkom igrom koju gaji trener Verner oduševljavaju gledaoce na stadionima širom Nemačke. Zanimljivo je da imaju bolji skor na gostujućim terenima nego na Vezeru, osvojili su čak 11 bodova na strani a u Bremenu samo četiri.

Majnc

Kao i Verder, i ekipa Majnca igra mnogo bolje kada gostuje. Na strani su uspeli da osvoje već devet bodova. Do njih su stigli preko tri trijumfa protiv Bohuma, Augzburga i Menhengladbaha, dok u Majncu još ne znaju za pobedu, a uzeli su samo 3 boda iz četiri meča. Trenutno su u seriji od četiri meča bez trijumfa, kući su remizirali sa Hertom i Lajpcigom, a u gostima su izgubili od Hofenhajma i Frajburga. Izgleda da više ni na strani nisu tako ubeljivi, posle tri uzastopne pobede stigla su dva vezana poraza i pitanje je mogu li prekinuti loš niz na Vezeru u Bremenu.

Predlog

Jedno je sigurno, golovi su zagarantovani. Verder napada od samog starta a Majnc je tim koji ume da iskoristi svoje šanse iz kontra napada. Prethodne sezone ove dve ekipe se nisu sastajale, Verder je bio na kratko u Cvajti, a pre dve sezone u oba meča su slavili gostujući timovi miimalnim rezultatom. Sada je naš predlog igra gol-gol, a za GG koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.