Nedelja, 16/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
16/10Lids Junajted vs ArsenalUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
15/10/2022 12:43
Lider Premijer lige odlazi u Jorkšir gde će se na Eland Roudu sastati sa ekipom Lidsa. Meč je na programu u nedelju u 15 časova.
Lids

Jorkširci su u seriji bez pobede, ona traje već pet kola u kojima su dva puta na svom Eland Roudu igrali nerešeno, a sva tri puta na strani izgubili. To je moralo da se odrazi i n tabelu, pa je LIds pred ovo kolo pao na 14. mesto sa 9 osvojenih bodova. Prošle sezone tim iz Jorkšira se spasio u poslednji čas, sada je glavni cilj da se opstanak obezbedi mnogo pre, a da bi se to dogodilo moraju pod hitno da počnu da pobeđuju. Do sada imaju samo dva trijumfa, jedan je onaj sjajan kada su pobedili Čelsi na svom terenu sa 3:0, ali je zabrinjavajuć podatak da su u prva tri kola osvojili sedam bodova, a u narednih šwst utakmica samo dva.

Arsenal

Jasno je bilo da su \'\'Tobdžije\'\' uradile odličan posao u prelaznom roku, ali je malo ko očekivao da sve \'\'klkne\'\' tako rano. Mikel Arteta je dobro sagledao šta mu je neophodno da od luzerskog tima napravi ekipu koja je lider posle 9 odigranih utakmica. Čak osam pobeda ima Arsenal uz samo jedan poraz, onaj na Old Trafordu od Mančester junajteda. U prethoodnom kolu su dobili veliki derbi protiv Liverpula, a ponovo je napad bio izvanredan i mrežu \'\'Reda\'\' pogodio tri puta. Gledajući i utakmice Lige Evrope Arsenal je u seriji od šest pobeda, tri u Evropi i tri u domaćem prvenstvu i sve je za sada idealno. Mir im ne dozvoljava samo to što im je za petama Mančester Siti koji ima samo bod manje.

Predlog

Kada Arsenal igra golovi se podrazumevaju. Napad je odličan, ne zna se ko je opasniji po protivničke golmane, pa verujemo da mogu barem do dva gola i na Eland Roudu u Lidsu. To bi trebalo da bude dovoljno za trijumf, osim ako Lids ne ponovi ono izdanje protiv Čelsija. Naš predlog je gost daje dva gola, a za T22+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.