Ponedeljak, 17/10 - Fudbal, Švajcarska, Čelinđ liga
17/10Tun vs YverdonUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
16/10/2022 11:20
U švajcarskoj Čelendž ligi Tun dočekuje Iverdon, a oba tima se polako udaljavaju od vrha tabele. Meč se igra u ponedeljak u 20.15.
Tun

Poraza u prošlom kolu od ekipe Lozana Ouši pokazao je da Tun nema kapacitet da napdne prvo mesto ove seone. Ipak, ima nade još uvek. Od sledeće se širi Super liga za dva kluba, pa će u elitu direktno ući dve prvoplasirane ekipe, a treći će igrati baraž protiv poslednjeg tima iz Super lige. Dakle šanse postoje, pa Tun mora da ponovo igra kao u periodu pre ovog poslednjeg poraza. Na domaćem terenu ovaj nekadašnji prvoligaš ima po dve pobede i remija, uz taj jedan poraz. Sakupili su ukupno 14 bodova i pred ovo kolo imali osam manje od vodeće LOzane, prvog favorita da se ekspresno vrati u društvo najboljih.

Iverdon

Gosti su pre dve godine uspeli da se vrate u drugu ligu i odmah pokazali da bi to mogla da im bude samo usputna stanica do plasmana u Super ligu. Videćemo da li to može da se ostavri već ove sezone s obzirom da su trenutno 5. sa samo pet bodova manje od lidera Lozane. Iverdon je u prethodnom kolu ubedljivo pobedio Šafhauzen na svom terenu sa 3:0, ali su pre tog trijumfa imali jedan jako loš period u kome su na četiri utakmice osvojili samo jedan bod. Da su u tim mečevima bili uspešniji mođda bi sada oni bili na vrhu tabele. Vremena za ispravak ima, pred njima je jako važno gostovanje u Tunu na kome bi morali da osvoje neki bod.

Predlog

Ovo je već drugi ovosezonski duel ove dve ekipe, u Iverdonu je slavio domaćin sa 3:1, a u prošloj sezoni je Tun oba puta na svom stadionu savladao Iverdon. Radi se o ekipama koje igraju efikasne mečeve, pa očekujemo da i na ovom duelu bude barem tri pogotka. Za 3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.