Ponedeljak, 17/10 - Fudbal, Engleska, Liga 1
17/10Charlton Athletic vs PortsmouthDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
16/10/2022 11:37
U poslednjoj utakmici 14. kola engleske Lige 1 Čarlton Atletik dočekuje POrtsmut. Meč je na programu u ponedlejak u 20.45.
Čarlton

Domaćin ovaj meč dočekuje na tek na 14. mestu iako je poražen samo tri puta od starta sezone. Razlog ovako slabog plasmana leži u činjenici da su igrali nerešeno čak sedam puta, na više od polovine utakmica, a samo tri puta su slavili. Jednu od te tri pobede ostvarili su u prošlom kolu kada su na svom terenu pobedili Iksiter sa 4:2. Sada ponovo igraju na svom stadionu, a Čarlton Atletik igra mnogo bolje kada je domaćin, tačnije još nije izgubio nijednom. Na šest odigranih utakmica imaju tri pobede i isto toliko nerešenih rezultata, dok na strani još nisu uspeli da pobede.

Portsmut

Gostujući tim igra dosta promenjivo u poslednje vreme, nikako da ustale formu, pa duel u Londonu čekaju kao četvrtoplasirana ekipa, mada su do skoro bili i na vrhu tabele. Zaostaju 12 bodova za vodećim Plimutom, ali treba reći da imaju čak tri utakmice manje odigrane od njih i da bi sa potencijale tri pobede uspeli da priđu na samo tri boda razlike. To neće biti lako, odmah ih očekuje težak meč protiv Čarltona, gde žele da prekinu mini niz od tri meča bez trijumfa. Posle poraza od Ipsvič Tauna na strani, nisu uspeli da na svom terenu pobede ni Flitvud, bilo je 1:1, a ovaj niz započeli su remijem sa pominjanim Plumutom od 2:2.

Predlog

Portsmut igra dobro na strani, ali je Flitvud bez poraza na svom terenu. Teško je proceniti ko je bliži uspehu, pa je mnogo sigurnije igrati na golove. Radi se o dva tima koja spadaju u efikasnije u ligi i na čijim mečevima skoro uvek ima dosta pogodaka. Naš predlog za međusobni duel je igra gol-gol, a za GG koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.