Utorak, 18/10 - Fudbal, Nemačka, Kup Nemačke
18/10Darmštat 98 vs Borusija MenhengladbahUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
17/10/2022 16:22
Lider Cvajte pokušaće da eliminiše bivšeg nemačkog šampiona iz DFB kupa. Utakmica u Darmštatu igra se u utorak u 20.45.
Darmštat

Pobedom u Karlsrueu, i zahvaljujući porazu Hamburgera u gradskom derbiju od Sent Paulija, Darmštat se vratio na čelo tabele u Cvajti. Sada imaju dva boda više od prvih pratilaca Paderborna i HSV-a. Prvi cilj ove ekipe je povratak u Bundesligu u kojoj su pre pet proveli dve sezone. Od tada su u Cvajti, obično pri vrhu, ali bez plasmana na jedno od prva dva mesta koje donose direktan plasman u elitu. Najbliži su bili prošle sezone kada su samo zahvaljujući katastrofalno odigranom finišu sami sebe sapleli. Što se Kupa tiče u prvom kolu bili su bolji od trećeligaša Ingolštata u gostima, slavili su ubedljivo sa 3:0.

Menhengladbah

Borusija je odigrala nerešeno na gostovanju u Volfsburgu, i to je bio najrealniji rezultat meča sa mnogo preokreta. Taj rezultat može da zadovolji \'\'Ždrepce\'\', pogotovo nakon ubedljive pobede u \'\'Derbiju Rajne\'\' protiv kelna od 5:2. Očigledno se tim iz Menhengladbaha brzo uzdigao posle poraza od Verdera u Bremenu sa 5:1, što je mnoge iznenadilo. Trenutno su na solidnom šestom mestu, sa samo tri boda manje od drugoplasiranog Bajerna. U DFB kupu su im ambicije velike, prošle sezone su oni izbacili Bavarce i sprečili ih da osvoje duplu krunu, ali je njih kasnije eliminisao Lajpcig, koji je na kraju podigao pobednički pehar u ovom takmičenju.

Predlog

U dve sezone, koliko je Darmštat igrao u Bundesligi, ove dve ekipe su se sastale četiri puta. Nijednom nije slavila ekipa iz gradića u Hesenu, dva puta je slavio Menhengladbah, a dva puta je bilo nerešeno. Zanimljivo je da su oba remija bila u sezoni u kojoj je Darmštat ispao iz elite. U DFB kupu je sve moguće, pa i da tim iz niže lige izbaci bundesligaša. Zato ovde izbegavamo konačan ishod i predlažemo igru na golove. Biće ih barem tri, a za 3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.