Utorak, 18/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
18/10Kristal Palas vs VulverhemptonUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
17/10/2022 16:38
U vanrednom kolu engleske Premijer lige ekipa Vulverhemptona gostuje u Londu na Selhurst Parku gde se sastaje sa Kristal Palasom. Utakmica se igra u utorak u 21.15.
Kristal Palas

Uspeo je tim Patrika Vijere da osvoji bod u Lesteru, mada je domaćinu pobeda bila imperativ. Čini se da je Palas i otišao sa King Pauer sa namerom da ostane neporažen, i na kraju je uspeo u toj nameri. Međutim, nema mnogo koristi od stalnog igranja bez pobednika. \'\'Orlovima\'\' je pod hitno potreban još neki trijumf, s obzirom da ih do sada imaju samo dva. Nalaze se tek na 13. mestu, imaju 10 bodova na kontu, ali i jedan odloženi meč. Nije im daleko ni gornji deo tabele, ali nisu mnogo odmakli ni od dna. Sve je moguće u nastavku sezone, a sigurno je da ovaj tim ima kvalitet za mnogo bolju poziciju na tabeli. Do pauze u prvesntvu Palas će igrati još protiv Evertona, Sautemptona, Vest Hema i Notingem foresta u Premijer ligi, kao i sa Njukaslom u EFL kupu.

Vulverhempton

\'\'Vukovi\'\' su prekinuli niz od tri poraza bez postignutog gola tako što su u subotu slavili protiv Notingem foresta na svom Molinjuu na sebi svojstven način, samo jednim postignutim golom. Strelac je bio Ruben Neveš sa bele tačke u drugom poluvremenu. Meč sa povratnikom u elitu će se brzo zaboraviti, ali će se dugo pamtiti bodovi koji su Vulvse, makar za kratko, izveli iz zone ispadanja. Biće ovo teška sezona za tim Vulverhemptona, efikasnost je i dalje krucijalni problem, postigli su samo 4, i slovima, četiri gola na prvih deset utakmica, a tako je nemoguće ostati u ligi, čak i da vam je odbrana granitna, a njihova više nije toliko. Na strani su ove sezone odigrali pet utakmica, osvojili su samo bod u Bornmutu, a jedini gol dali su u Lidsu još u prvom kolu.

Predlog

Ove dve ekipe su se u prvenstvu sastale osam puta od povratka Vulvsa u elitu. Na tih osam utakmica nijednom nije palo više od dva gola za 90 minuta. Prošle sezone je Palas dobio oba meča identičnim rezultatom 2:0. I sada je tim iz Londona blagi favorit, ali je igra na mali broj golova, skoro pa, zicer. Za 0-2 gola u kladionci CircusBet koeficijent iznosi 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.