Sreda, 19/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
19/10Kruzeiro vs GuaraniDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
18/10/2022 01:06
Posle duže vremena, za vas smo analizirali duel brazilske Serije B, a ovog puta se radi o meču između Kruzeira i Gvaranija. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Kruzeiro

Fudbaleri Kruzeira su nekoliko kola pre kraja brazilske Serije B i definitivno došli do plasmana u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, pa je sigurno da će velikan u poslednjih nekoliko susreta odigrati rasterećeno, što je svakako i prilika da trener Kruzeira isproba neke fudbalere koji su imali nešto slabiju minutažu ove sezone.
Inače, u prošlom kolu je lider na tabeli Serije B doživeo poraz na gostovanju kod Vilja Nove, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Gvarani

Što se tiče Gvaranija, na tri kola pre kraja ovaj tim ima devet bodova viška u odnosu na ekipu koja se nalazi na poziciji koja znači i selidbu u niži rang, što znači da ovaj tim još uvek nije matematički obezbedio opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je Gvarani slavio na svom terenu protiv CRB-a, što je zanimljivo bila i četvrta pobeda ove ekipe na poslednjih pet mečeva u Seriji B, što je još jedan od pokazatelja da ovaj tim igra fantastično u poslednje vreme i da je opstanak izuzetno blizu.

Naš predlog

Za očekivati je da Kruzeiro i na ovom susretu izađe sa nešto promenjim sastavom što bi mogao da iskoristi Gvarani, pa vam zbog svega toga savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.41

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.