Utorak, 18/10 - Fudbal, Španija, La Liga
18/10Atletiko Madrid vs Rayo Vallecano1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
18/10/2022 01:10
Od utorka su na programu mečevi vanrednog desetog kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Madrida i Rajo Valjekana. Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.
Atletiko Madrid

Iako Atletiko Madrid ima dosta problema u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, kada je u pitanju La Liga stvari polako ali sigurno dolaze na svoje mesto.
Naime, Madriđani su na tri poslednja susreta ostvarili isto toliko trijumfa pa se u ovom trenutku nalaze na trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, a sigurno da će to i ovog puta biti primarni cilj Kolćoneresa.
U prošlom kolu su Madriđani slavili na veoma teškom gostovanju kod Bilbaa, a taj meč u Baskiji je završen rezultatom 0:1.

Rajo Valjekano

Rajo Valjekano se nalazi na sredini tabele trenutno i utisak je da ova simpatična ekipa neće imati previše problema da opstane u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala.
U prošlom kolu je tim iz Valjehasa odigrao samo 0:0 na svom terenu protiv Hetafea, što jeste pomalo neočekivano, s obzirom da tim iz predgrađa Madrida ima dosta problema na mečevima van svog terena.
Na poslednjih pet susreta Valjekano je ostvario dva trijumfa, ali i doživeo isto toliko poraza, uz jedan remi.

Naš predlog

Utisak je da bi sve osim sigurne pobede Madriđana bilo veliko iznenađenje na ovom susretu, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.