Četvrtak, 20/10 - Fudbal, Švajcarska, Super League
20/10Grasshopper vs Servet1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
18/10/2022 11:21
\'\'Skakavci\'\' tonu na tabeli i pod hitno moraju nekog da pobede. U vanrednom kolu u Cirih dolazi Servet, a meč je na programu u četvrtak u 20.30.
Grashopers

Na Lecigrund dolazi nezgodni tim iz Ženeve a \'\'Skakavci\'\' su u veoma lošoj formi. Početak sezone nije bio toliko loš za Grashopers, ali je ovaj tim u poslednja četiri kola osvojio samo dva boda. Poraženi su od Bazela i Vintertura na strani, a remizirali su sa Cirihom i Sionom na svom terenu. Trenutno su na 6. mestu sa 14 bodova, ali nekako klize ka dnu. Treba im pobeda da bi, pre svega, zaustavili taj put nizbrdo, a tek onda da se ustale makar u sredini tabele. Ne bi trebalo da čuveni tim iz Ciriha ima problema oko opstanka, ove sezon iz lige niko ne ispada direktno, a samo će poslednjeplasirana ekipa igrati baraž protiv trećeg iz Čelendž lige, pošto se Super liga širi za dva kluba u narednoj sezoni.

Servet

Ekipa iz Ženeve nije pobedila u prethodna tri kola, dva puta su igrali nerešeno, oba puta na svom terenu, protiv Lucerna i Bazela, dok su pre toga izgubili u Luganu. Da su imali bolji učinak možda bi oni sada bili na vrhu tabele ispred Jang Bojsa. \'\'Mladi momci\'\' su na vrhu, imaju 24 boda, a Servet je, još uvek, na drugom mestu, ali sa pet bodova zaostatka. Utakmica u Bazelu u nedelju je završena bez golova, što se ne mođe nazvati kiksom, ali je bila dobra prilika da se iskoristi kiks Jang Bojsa na gostovanju kod Ciriha. Sada Servet odlazi u Cirih, igraće se na Lecigrundu, zajedničkom domu Ciriha i Grashopersa. Servet je u dosadašnjem delu sezone pobedio samo jednom u gostima i tu leži razlog zašto nisu lideri.

Predlog

Ovo je drugi ovosezonski okršaj ove dve ekipe. Servet je slavio na svom terenu sa 3:1, a dobio je i prethodni susret u Cirihu protiv istog rivala. Nema dileme da su gosti bolji tim, ali je ovogodišnja Super liga izuzetno izjednačena i mnogo je iznenađenja. Mi se ipak odlučujemo za dvojku, a za pobedu Serveta se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.