Sreda, 19/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
19/10Njukasl Junajted vs Everton1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/10/2022 11:41
Od srede su na programu mečevi vanrednog kola engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Njukasla i Evertona. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Njukasl

Od kako je ovaj klub dobio prebogate vlasnike, potpuno se zaokrenula klupska politika, i sada je primarni cilj plasman u neko od evropskih takmičenja.
U ovom trenutku se popularne "svrake" nalaze na šestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na petoplasirani Mančester Junajted, a upravo ova dva tima su u prošlom kolu na Old Trafordu podelili bodove.
Pre toga je Njukasl na svom terenu demolirao Brentford, a taj meč je završen rezultatom 5:1.

Everton

Popularne "karamele" i ove sezone imaju dosta problema, i ne treba nikoga da iznenadi ako se Everton opet bude borio za opstanak u društvu najboljih.
Naime u ovom trenutku se tim sa "Gudison Parka" nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova, što je trenutno za dva boda više u odnosu na timove koji se nalaze u opasnoj zoni.
U prošlom kolu je Everton odigrao jedan loš meč na gostovanju kod Totenhema, i doživeo poraz, pošto je taj duel završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

"Svrake" blistaju ove sezone i mišljenja smo da bi sve osim trijumfa u duelu protiv Evertona bilo iznenađenje, pa vam savetujemo da odigramo jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.