Četvrtak, 20/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
20/10Vojvodina vs Crvena zvezda1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
20/10/2022 07:45
U četvrtak su na programu dva zaostala susreta srpskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vojvodine i Crvene zvezde. Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 55 minuta.
Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine su na jedan sjajan način započeli ovaj šampionat, međutim, utisak je da kako vreme prolazi ekipa iz Novog Sada pruža sve slabije partije.
Naime, na poslednjih pet mečeva izabranici Milana Rastavca su ostvarili samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza pa se u ovom trenutku "Voša" nalazi na šestom mestu na tabeli uz dvanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Zvezdu koja im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je Vojvodina remizirala na gostovanju kod Novog Pazara kada je bilo 1:1.

Crvena zvezda

Generalno, nema se šta previše zameriti izabranicima Miloša Milojevića kada je nastup u domaćem šampionatu u pitanju, pošto aktuelni šampion Srbije drži prvo mesto na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na Partizan.
Ipak, sigurno je da smo dosta više očekivali u Ligi Evrope, gde Crvena zvezda za sada na svom kontu ima samo tri boda i preti joj eliminacija iz drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
U prošlom kolu prvenstva aktuelni šampion Srbije je uz dosta muke slavio na gostovanju kod Radničkog iz Kragujevca, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će crveno-beli iz Beograda iskoristi nešto slabije partije Vojvodine u poslednje vreme i slaviti na ovom gostovanju zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.