Četvrtak, 20/10 - Fudbal, Španija, La Liga
20/10Osasuna vs Espanjol1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/10/2022 07:51
U četvrtak su na programu još tri meča vanrednog desetog kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Pamploni, gde će Osasuna ugostiti Espanjol. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Osasuna

Fudbaleri Osasune polako ali sigurno postaju jedan stabilan prvoligaš, pošto se u poslednjih nekoliko sezona opstanak nijedne sekunde nije dovodio u pitanje, a kako sada stvari stoje sva je prilika da će to biti slučaj i u ovom šampionatu, pošto se tim iz Pamplone trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na devetoj poziciji.
Nažalost, u prošlom kolu je Osasuna možda i očekivano poražena na gostovanju kod Viljareala, a na tom susretu je "žuta podmornica" slavila rezultatom 2:0.

Espanjol

Što se tiče Espanjola, Katalonci su u prošlom kolu posle duže vremena konačno zabeležili jedan trijumf i to na svom stadionu protiv Valjadolida kada je bilo 1:0, pa se u ovom trenutku nalaze na četrnaestom mestu na tabeli, ruku na srce uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, što svakako nije fina zaliha pred nastavak prvenstva.
Kada su u pitanju mečevi na strani do sada je tim iz Katalonije odigrao četiri susreta van svog terena i ostvario jedan trijumf, dva remija i samo jedan poraz.

Naš predlog

Poznato je da Osasuna pruža izuzetno dobre partije na domaćem terenu zbog čega timu iz Pamplone najviše i dajemo prednost na ovom susretu i predlažemo vam da probate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.