Petak, 21/10 - Fudbal, Rumunija, Liga I
21/10Rapid Bucureşti vs Farul Constanţa1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/10/2022 08:13
Posle duže vremena smo za vas ovog puta analizirali jedan meč rumunskog šampionata, a ovog puta je izbor pao na duel između Rapida iz Bukurešta i Farul Konstante. Meč između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Rapid Bukurešt

Fudbaleri Rapida igraju sjajno ove sezone a svakako da je najbolji pokazatelj za to trenutno drugo mesto na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Farul, koji između ostalog u ovom kolu i stiže u goste timu iz Bukurešta.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Hermaštada, i slavio rezultatom 0:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu Rapid je do sada ostvario pet trijumfa uz samo jedan remi.

Farul Konstanta

Što se tiče Farula, ovaj tim se mimo svih očekivanja u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli rumunskog šampionata i to uz pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Rapid iz Bukurešta, kod koga i idu u goste u ovom kolu.
Do sada je lider na tabeli odigrao četrnaest mečeva u najkvalitetnijem rangu rumunskog fudbala i ostvario deset trijumfa, tri remija uz samo jedan poraz.
U prošlom kolu je Farul slavio na svom terenu protiv Univerzitate Kluž rezultatom 2:0.

Naš predlog

Veoma nezahvalno je prognozirati ovaj meč pošto se radi o duelu između drugoplasirane i prvoplasirane ekipe na tabeli, ali ovog puta ipak prednost dajemo Rapidu koji igra briljantno na domaćem terenu pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.