Petak, 21/10 - Fudbal, Španija, Segunda
21/10Granada vs Real Zaragoza1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/10/2022 08:19
Premijerni meč dvanaestog kola španske Segunde nam donosi duel između Granade i Saragose. Meč između ova dva tima je zakazan za 21h.
Granada

Malo ko je očekivao da će Granada prošle sezone ispasti iz najkvalitetnijeg ranga španskog fudbala, međutim to se nažalost desilo pa je sigurno da ovaj tim za primarni cilj ima povratak u La Ligu, što će biti pakleno težak zadatak.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa poražena na gostovanju kod Tenerifa, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Inače, trenutno se dojučerašnji prvoligaš nalazi na osmom mestu na tabeli, i ukoliko želi da na kraju dođe do povratka u najviši rang takmičenja, Granada sigurno može i mora dosta bolje.

Saragosa

Što se tiče Saragose, ovaj tim će dati sve od sebe da se umeša u borbu za doigravanje, mada je veliko pitanje koliko je to u ovom trenutku realno.
Nekadašnji prvoligaš se trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u najopasnijoj zoni.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala jedanaest mečeva u Segundi i ostvarila tri trijumfa, četiri remija i četiri poraza, a u prošlom kolu je Saragosa slavila protiv drugog tima Viljareala, rezultatom 2:1.

Naš predlog

Ukoliko naredne sezone želi da igra u La Ligi Granada prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, a mišljenja smo da će se to ovog puta i dogoditi zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je Meridianbet pripremio brutalan koeficijenet 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.