Subota, 22/10 - Fudbal, Italija, Serija A
22/10Milan vs Monza1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/10/2022 11:49
Ovog vikenda nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva u Seriji A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Milana i Monce. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Milan

Fudbaleri Milana igraju odlično u poslednje vreme, a trenutno se Rosoneri nalaze na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli.
Što se tiče Lige šampiona, aktuelni šampion Italije se nalazi u nezavidnoj situaciji, pa im posle dva vezana poraza od Čelsija za plaman u narednu fazu trebaju obe pobede u preostala dva kola.
U prošlom kolu Serije A Rosoneri su slavili na gostovanju kod Verone, a taj duel je završen rezultatom 1:2, uz podatak da je gostujuća ekipa do trijumfa došla u finišu susreta.

Monca

Monca je prošle sezone došla do istorijskog plasmana u Seriju A, i logično je da će primarni cilj ovog kluba biti opstanak u društvu najboljih, što će izvesno biti težak zadatak, ali u ovom trenutku novi prvoligaš ima pet bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je klub koji je u vlasništvu bivšeg vlasnika Milana Silvija Berluskonija, nakon nekoliko veoma dobrih partija doživeo poraz i to u Toskani na gostovanju kod Empolija, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Smatramo da bi sve osim pobede Milana na ovom susretu bilo ogromno iznenađenje pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.