Subota, 22/10 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
22/10Legia Warszawa vs Pogoń Szczecin1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/10/2022 11:57
Od petka su na programu mečevi četrnaestog kola poljske \"Ektraklase\" a za vas smo ovog puta analizirali duel između Legije i Pogona. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Legija

Prošla sezona je za Legiju bila košmarna, pa je tako ova ekipa posle dosta vremena ostala bez plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Ovog puta tim iz Varšave ima najviše moguće ciljeve, a u ovom trenutku se Legija nalazi na trećem mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Rakov koji se mimo svih očekivanja trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je najtrofejniji poljski klub nažalost doživeo novi poraz i to na gostovanju kod Visle iz Ploka, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Pogon

Utisak je da svi navijači Pogona mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji ova ekipa igra u ovogodišnjem izdanju poljske "Ekstraklase" a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na trećeplasiranu Legiju, kod koje između ostalog i idu u goste u ovom kolu.
U prošlom kolu je Pogon odigrao jedan ne baš dobar meč na svom terenu protiv petnaestoplasrianog Pjasta, a taj duel je završen bez pobednika, pošto je na kraju bilo 1:1, što je bio četvrti remi za petoplasirani tim na tabeli u ovom šampionatu.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Legija opravdati ulogu favorita na ovom susretu i doći do veoma važnog trijumfa u borbi za titulu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.