Nedelja, 23/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
23/10Totenhem vs Njukasl JunajtedDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
21/10/2022 13:00
U nedelju nas očekuje pregršt veoma zanimljivih susreta a jedan od njih se igra u Londonu gde će fudbaleri Totenhema ugostiti Njukasl. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Totenhem

Fudbaleri Totenhema su u prošlom kolu doživeli neprijatan poraz na gostovanju kod Mančester Junajteda, i tako su pokvarili sjajan utisak, iako se u ovom trenutku izabranici Antonija Kontea nalaze na trećem mestu na tabeli, koje kao što je poznato na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.
Što se tiče partija na domaćem terenu Totenhem je za sada maksimalan pošto su popularni "pevci na svom terenu do sada odigrali pet susreta i ostvarili isto toliko trijumfa i svakako da su favorit i ovog puta protiv nimalo naivnog Njukasla.

Njukasl

Što se tiče Njukasla, nakon preuzimanja kluba od strane prebogatih šeika, ovaj tim je promenio svoje ambicije, pošto se one sada isključivo odnose na plasman u neko od evropskih takmičenja.
Kako sada stvari stoje popularne "svrake" su na pravom putu da do toga i dođu pošto se u ovom trenutku Njukasl nalazi na sjajnom šestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na petoplasirani Mančester Junajted.
U prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli na svom terenu savladao Everton, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Totenhem igra sjajno na domaćem terenu, međutim, Njukasl igra fenomenalno ove sezone i sigurno je da će "svrake" i na ovom gostovanju pokazati zube, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je Maxbet pripremio odličnu kvotu 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.